Lucrări la rețelele de alimentare cu apă din Timișoara și din județ

lucratori de la Aquatim Timisoara
untitled design set 970x90 px

Societatea de apă Aquatim anunță o nouă serie de lucrări la rețelele de alimentare cu apă, atât în Timișoara, cât și în județ. 

În perioada 12 – 13 mai, sunt programate diverse lucrări la rețelele de alimentare cu apă din Timișoara și din județ. Astfel, joi, 12 mai, programul este următorul:

  • între orele 8:30 – 13, în localitatea Ficătar, presiunea apei va fi scăzută pentru spălarea rețelei de distribuție;
  • între orele 9 – 14, pe străzile Andrei Șaguna, Bisericii și Mărăști din localitatea Buziaș, se va întrerupe furnizarea apei pentru efectuarea lucrărilor de cuplare a conductelor noi la rețeaua existentă;
  • între orele 9 – 15, se va întrerupe furnizarea apei pe str. Siemens din Timișoara, pentru a conecta o conductă nouă la rețeaua existentă (vor fi afectate companiile Saguaro Technology și Elbromplast);
  • între orele 9 – 17, se va întrerupe furnizarea apei în localitatea Giarmata, pentru spălarea rezervorului de
    înmagazinare.

Vineri, 13 mai, în localitatea Silagiu presiunea apei va fi redusă între orele 8:30 – 13, pentru spălarea rețelei de distribuție, iar între orele 9 -15, se va întrerupe alimentarea cu apă în localitatea Giarmata, pentru spălarea rețelei de distribuție de pe str. Viilor.

untitled design set 970x90 px

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.


CALL-CENTER/ DISPECERAT: 0356 914, program 24/7