Lucrări de reabilitare la Colegiul Tehnic Reșița. Investiția ajunge la aproape 2,5 milioane de euro

Colegiul Tehnic este beneficiarul unui proiect de reabilitare cu fonduri europene, derulat de către Primăria Municipiului Reșița. Valoarea investiției este de 2,4 milioane euro.

Prin acest important proiect se reabilitează și se modernizează trei corpuri de clădire și se dotează cu aparatură și tehnică atelierele de practică, la standardele cerute în momentul de față pe piața muncii.

„Colegiul Tehnic Reșița urmărește crearea condițiilor pentru asigurarea egalității de șanse a tinerilor și a unei educații de calitate în scopul facilitării progresului școlar și formării unui absolvent capabil de inserție socială și profesională, adaptabil și flexibil la realitățile contextului național și european”, ne-a declarat Dalina Rancu, directorul adjunct al Colegiului Tehnic din Reșița.

leader board 728 x 90 px

Profesoara Dalina Rancu ne-a mai precizat că, având în vedere cerințele actuale și de perspectivă pe piața muncii, Colegiul Tehnic va începe în perioada următoare procedurile de autorizare a unor noi calificări, calificări care să asigure dobândirea de cunoștințe, abilități și atitudini necesare îndeplinirii sarcinilor cu caracter tehnic de montaj, punere în funcțiune, întreținere, exploatare și reparare în domeniul roboților industriali.