Lucian Ababei acuză o campanie murdară la Jamu Mare! „Vrem ca votul să fie corect”

Stiri din Timisoara si Resita, publicitate online

Lucian Ababei se luptă cu blaturile politice și flotanții de campanie în cursa pentru Jamu Mare! Candidatul Alianței USR-PLUS acuză o înțelegere între PSD și PNL pentru păstrarea actualei structuri administrative. Ababei a intrat în campanie pentru valorificarea potențialului agricol al comunei și conectarea feroviară de punctele cheie ale Timișului.

Alianța USR-PLUS se luptă cu un blat la Jamu Mare, consideră candidatul la Primărie. Lucian Ababei spune că primarul social-democrat și candidatul liberal încearcă să amăgească cetățenii într-o luptă falsă, în timp ce materialul electoral USR-PLUS este vandalizat. „În ultimele două săptămâni, materialul electoral al Alianței USR-PLUS a fost distrus, a fost vandalizat și aceasta este expresia felului în care vechii politicieni înțeleg să se agațe de putere cu orice preț. Așa au fost învățați unii să procedeze, din păcate, în ultimii 30 de ani când s-au învârtit între ei menținând puterea. Lucrul acesta încearcă să îl facă și acum când, în bună înțelegere, au pus de un blat. Actualul primar și candidatul PNL se gândesc că astfel vor reuși să amăgească cetățenii. În Jamu Mare, USL trăiește!”, a declarat Lucian Ababei.

Comuna este ținta unor „flotanți de campanie”, spune candidatul Alianței USR-PLUS. Ababei consideră că aleșii au dat drumul la robinetul de voturi pentru ca structura de conducere să rămână conectată la banul public. „Acum dau zor să facă vize de flotant pentru o sumedenie de cetățeni care nu au nicio treabă cu Jamu Mare. Nu trăiesc în Jamu Mare, nu muncesc în Jamu Mare, nu ne cunosc problemele, dar vor să fie aduși aici să decidă pentru noi soarta comunității. Cunoaștem bine acest fenomen. Noi, echipa Alianței USR-PLUS, nu ne dorim decât ca votul să fie corect și noi, toți cetățenii din Jamu Mare, să ne decidem primarul și soarta noastră pentru următorii patru ani. Acești politicieni care nu au ideologie vor doar să îngroașe rândurile și să rămână conectați la banul public.”, acuză candidatul la Primăria Jamu Mare.

Linia de cale ferată care lega Jamu Mare de Timișoara și alte localități din Timiș prin Gătaia și Buziaș nu a fost reabilitată. Există și o bază de recepție a cerealelor conectată cu linia de cale ferată. Lucian Ababei consideră că potențialul agricol poate fi mai bine dezvoltat prin reabilitarea liniei și menționează că Jamu Mare este printre cele mai mari comune ca întindere de teren agricol, unde se adaugă 500 de hectare de pădure. „Noi, Alianța USR-PLUS, vrem să atragem fonduri europene pentru a implementa proiecte pentru dezvoltare locală. Pentru asta am fost la Bruxelles, pentru asta am alături de mine europarlamentari, colegii parlamentari de la Timișoara și îl am alături de mine pe viitorul președinte al Consiliului Județean Timiș, Cristian Moș. Vrem să găsim soluții pentru repararea și punerea în funcțiune a liniei de cale ferată, dar și pentru drumuri, poduri, șanțuri și toate necesitățile noastre.”, a explicat Lucian Ababei./** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/