Luca Mălăiescu: În 10 august, în Piața Victoriei, am văzut oameni nemulțumiți, dar pașnici!

Președintele PSD Oțelu Roșu are o cu totul altă optică legată de protestul diasporei înăbușit violent de către brutele îmbrăcate în uniformele Jandarmeriei!

În timp ce majoritatea social-democraților laudă și apără intervenția animalică a așa-zișilor oameni ai legii, pe care Parchetul îi anchetează astăzi, Luca Mălăiescu vorbește despre protestatari pașnici. Despre oameni care nu meritau să fie gazați și să fie bătuți cu bestialitate. „Să știți că m-am uitat atent la cei care au fost în piață. Eu cred că în proporție de 95% acolo au fost oameni care nu au nimic cu politica, sunt doar nemulțumiți, oameni cumsecade. Am văzut acolo oameni bine îmbrăcați, am văzut tineri cu copii mici, am văzut și oameni în vârstă. Ei s-au gândit că se duc pașnic, lor nici prin cap nu le-a trecut că se poate ajunge la ce s-a ajuns”, a comentat Luca Mălăiescu pentru expressdebanat.ro.

Totodată, liderul social-democrat crede că s-a încercat aruncarea întregii responsabilități pentru cele petrecute în Piața Victoriei în spatele prefectului capitalei: „Părerea mea este că doamna Gabriela Firea a sărit în apărarea prefectului de București deoarece, probabil, este o apropiată de-a dânsei, probabil a contribuit la numirea dânsei pe acea funcție și văzând că doamna prefect a vrut să fie scoasă, probabil, țap ispășitor cu toată povestea cu 10 august, nu a mai suportat”.