Luca Mălăiescu este mulțumit, dar nu se lasă pe tânjală!

Primăria Oțelu Roșu reușește în plină pandemie și cu fonduri puține să-și organizeze proiectele de investiții de la bugetul local, pentru ca orașul de pe Valea Bistrei să-și continue dezvoltarea.

În aceste zile se asfaltează printre blocurile din zona Rozelor, ne precizează primarul Luca Mălăiescu: „Într-o primă etapă asfaltăm zona de garaje de pe strada Rozelor, după care zona de garaje din cartierul Tineretului, după care lucrările vor continua pe strada Sorin Titel. După această etapă ne mai rămân câteva străzi neasfaltate pe care eu personal mi le-aș dori reabilitate. Sunt cele două străzi în cartierul Gai: Viitorului și Crișan, dar prioritară consider eu că este strada nouă și drumul parțial care duce către cartierul Mal. Strada nouă este fără infrastructură, iar drumul către Mal este într-o stare foarte proastă, cel puțin jumătate din el și mi-aș dori foarte mult să le putem reabilita mai repede.”, ne-a declarat primarul orașului Oțelu Roșu, Luca Mălăiescu.

Edilul recunoaște că a omis să asfalteze parcarea din stația taxi, fiind o greșeală a proiectantului, pentru că s-a asfaltat toată zona centrală, însă nu a fost prinsă în proiect zona unde staționează mașinile taxi, care este la Drumul Național.