Luca Mălăiescu are din acest mandat city manager la Primăria Oțelu Roșu

Atragerea de fonduri și implementarea de proiecte este principala sarcină pe care primarul Luca Mălăiescu i-a trasat-o city managerului. Și atragerea de investitori pentru pentru crearea de locuri de muncă este tot în sarcina lui Adrian Trușcă, city managerul Primăriei Oțelu Roșu.

Edilul orașului de pe Valea Bistrei ne-a declarat că până în acest mandat nu a scos la concurs postul de administrator public, însă pentru ca un oraș să atragă investitori și să atragă fonduri este nevoie de o persoană calificată care să se ocupe doar de aceste două aspecte:

Nu am avut această funcție până acum în organigramă. Este adevărat, am scos-o la concurs. Adi Trușcă este city managerul orașului. Este un prieten de-al meu, este din Oțelu Roșu, a fost o perioadă la Timișoara la o multinațională cu 1.300 de angajați, a venit la Reșița și datorită legăturii foarte apropiate pe care am avut-o cu el a acceptat să vină la Oțelu Roșu chiar dacă salariul nu este la nivelul pe care l-a avut înainte și personal sunt foarte mulțumit și pentru faptul că atribuțiile lui cele mai importante sunt proiectele pe fonduri europene și deja am început să ne mișcăm destul de bine. Crearea locurilor de muncă care din punctul meu de vedere la ora actuală este sigurul lucru pe care nu îl avem la Oțelu Roșu, dacă vom reuși să aducem investitori, să creăm 500 de locuri de muncă pentru că atât am calculat că este necesar la Oțelu Roșu, cred că nu va mai lipsi nimic orașului, de aceea vă spun că sunt foarte mulțumit și de city manager.”, a menționat primarul Luca Mălăiescu.

leader board 728 x 90 px