Luare de mită în formă continuată! Medicul timișorean Marian Gașpar, propus pentru arestare preventivă!

marian gaspar

Prins ieri în flagrant în timp ce lua bani de la un pacient, şeful Secţiei Cardiologie de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timișoara e acuzat de procurori că își făcuse un obicei din asta!

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul Marian Gașpar sub aspectul săvârşirii infracţiunii de luare de mită în formă continuată (6 acte material. „În fapt, s-a reţinut că în perioada 19.09. – 26.09.2022, în calitate de medic – şef Secţie Cardiologie, în realizarea aceleiaşi rezoluţii infracţionale, inculpatul ar fi pretins, indirect şi primit, de la șase pacienți sau de la aparținători ai acestora, sume de bani, în lei sau în valută, cuprinse între 100 euro și 2.000 euro, în legătură cu activitatea desfăşurarea conform atribuţiilor de serviciu.”, informează Ministerul Public.

Procurorii au dispus, prin ordonanță, reținerea inculpatului pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat astăzi cu propunere de arestare preventivă, judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Timiș.

gif card de energie dacus 1000x100

 

foto:observatornews

Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/