Lovitură de pedeapsă transformată de Nelu Popa! Reșița are o nouă bază sportivă!

Veste bună pentru iubitorii fotbalului din Reșița! În domeniul public al orașului a intrat recent o nouă bază sportivă, cu locuri de cazare incluse, numai bună pentru cantonamente. Totul, ca urmare a unui acord încheiat cu o societate cu restanțe la bugetul local.

Societatea Arsenal Reșița S.A. – filială a Companiei Naționale ROMARM S.A. a scăpat de datoriile către bugetul local al Reșiței renunțând la un obiectiv cândva important pentru oraș. Baza sportivă Arsenal, care include terenul de fotbal de 18.377 mp, parcare și o vilă de protocol cu 10 camere duble, sală de mese și bucătărie, poate deveni un loc perfect pentru antrenamente. Asta dacă municipalitatea va investi apoi în reabilitarea întregului complex, pentru care nimeni nu a găsit fondurile necesare de la desființarea echipei de fotbal Arsenal încoace.

leader board 728 x 90 px

Așa se face că, prin acceptarea solicitării venite din partea Arsenal Reșița S.A., consilierii locali au fost de acord cu stingerea unor creanțe fiscale ale societății în valoare de 1,66 milioane lei. Acum ține doar de municipalitate să reușească ceea ce alții n-au vrut sau n-au putut: să ofere cluburilor din Reșița un spațiu optim pentru antrenamente și, de ce nu, pentru competiții sportive oficiale.