Lotul APIA este adus la Tribunal!

Romică Anculia, fostul șef al APIA, „Împăratul” Simi și Ghiță Valentin ajug în aproximativ o oră la Tribunalul Caraș-Severin, unde începe procesul acestora. Aceștia vor da socoteală pentru faptele lor, pentru că astăzi intră în fondul cauzei.

Primarul de la Oțelu-Roșu, Iancu Simion Simi, cel de la Socol, Ghiță Valentin, și fostul șef de la APIA, Romică Anculia, se prezintă astăzi în fața magistraților de la Tribunalul Caraș-Severin, ca să fie audiați. După ce la înfățișarea trecută cei trei inculpați și familiile lor s-au declarat dezamăgiți de decizia magistraților de a-i ține în continuare la arest, astăzi vor încerca încă o dată să își dobândească libertatea.

„Astăzi este primul termen de judecată, iar dacă nu vor fi alte incidente procedurale sau cele de amânare în acest dosar, cu siguranță vom intra în fondul cauzei. Vor fi audiați inculpații și, mai mult decât atât, se va discuta menținerea măsurii arestului preventiv și se va cere o eliberare pe control judiciar sau pe cauțiune, în funcție de cum va hotărî fiecare inculpat în parte”, a declarat avocatul Cosmin Bolosin, cel care îl apără pe fostul primar al orașului Oțelu-Roșu, Iancu Simion Simi.

Revenim cu amănunte!