Loredana și BUG Mafia fac spectacol la Oravița. Află când urcă pe scenă!

Așa cum administrația locală din Oravița i-a obișnuit pe cărășeni, și anul acesta în fața a mii de spectatori vor concerta două nume mari ale muzicii ușoare românești.

După Holograf, Puya, Connect-R, Alex Velea sau Pepe, anul acesta vine rândul Loredanei și al trupei BUG Mafia să impresioneze miile de spectatori care adoră spectacolele live.

Sărbătoarea Zilelor Orașului Oravița are loc în perioada 19-21 iulie. Evenimentul va fi puțin diferit față de anii precedenți în sensul că prima zi de sărbătoare va fi destinată copiilor. Pe platoul din fața gării vor avea loc, pe 19 iulie, o serie de activități dedicate celor mici.

BUG MAFIA și Loredana vor concerta marți, 21 iulie, pe scena ce va fi amenajată pe platoul de la gară cu ocazia evenimentului, relatează Vocea Oraviței.

„Contractele sunt semnate deja. Până în acest moment am obișnuit publicul să aducem la Oravița doar marile nume ale muzicii ușoare românești și nu vom face rabat nici în acest an de la tradiție. Chiar dacă acțiunea se derulează în timpul săptămânii, sperăm să avem un public numeros, așa cum am avut de fiecare dată”, a declarat Dumitru Ursu, primarul orașului Oravița, pentru Express de Banat.

FOTO: http://www.radardemedia.ro/

Comments

 1. Andrey says:

  Ne da lectii Oravita la capitolul asta

 2. ghimpele says:

  grija mare sa nu ajunga in Oravita Montana;Brosteni;Rachitova,,ZONA GAURII,, ca fug.fug de nu se mai vad .ramane prostimea fara circ. circ fara paine,doar cu URS.multumim primariei

 3. Ghimpeeunbou says:

  Nu am înțeles nimic. …grea limba romana ghimpe

 4. colombo says:

  Foarte frumos, asta lipseste prostimi ,in rest sunt de toate(fabrici,investitori, locuri de munca , etc.),de fapt daca stai sa analizezi ,astia voteaza,si sunt multi.

 5. ghimpele says:

  invata sa citesti.corect si pe silabe.apoi fugi si pupa mana URSULUI…poate si tu esti un turist ..intors din vacanta jurist.pupa mana sau ce mai are URSUL in continuare