Look nou, mai modern, mai exclusivist! Soho House, peste așteptările voastre!

soho 3
po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

De câteva zile, la cel mai îndrăgit pub din oraș se lucrează intens. Un aer nou, proaspăt, elegant și plin de energie. Rezultatele vor fi peste așteptări!

Chiar dacă Soho House se înscrie cu brio în categoria eleganței și a bunului gust, orice schimbare este binevenită în casa oricui. Și când mai punem la socoteală că tot ce se întâmplă și se produce la Soho House, intră sub semnătura profesionalismului, în acest caz, și renovarea este încă o bilă albă a renumitului pub.

„Ne înnoim!

Dragii noștri, cu toată părerea de rău că nu vom fi alături de voi câteva zile, garantăm că nu vom dezamăgi! Suntem foarte entuziasmați de ce va ieși și cu siguranță voi veți fi cei mai încântați. Facem o schimbare majoră și sperăm din tot sufletul că va fi pe placul vostru! Mai multe nu spunem, vrem să vă surprindem și promitem o deschidere de zile mari!

casinoherculane by sungarden gif card de energie dacus 1000x100

Revenim cu detalii in cursul acestei săptămâni.”, au postat administratorii Soho House, pe pagina de Facebook

soho

Iubitorii localului sunt informați că până la marea deschidere, pot petrece timp de calitate la terasa Soho House din centrul Reșiței sau se pot bucura de livrările la domiciliu. Informații și rezervări pot obține la numărul de telefon: 0255220088.

 

versay aprilie 980x120 px banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/