Locuri neocupate la Centrul Universitar UBB din Reșița. Începe o nouă sesiune de admitere

universitate babes bolyai resita

Sesiunea de toamnă a admiterii la Centrul Universitar UBB din Reșița are loc în perioada 6-9 septembrie pentru locurile rămase libere la forma de școlarizare licență și master.

Absolvenții de liceu care au promovat examenul de Bacalaureat și aleg să-și desăvârșească formarea la Reșița pot opta pentru numeroase locuri bugetate rămase de la sesiunea anterioară. Cele mai solicitate specializări, forma de învățământ licență, unde au rămas locuri doar cu taxă sunt Științe ale Educației, Asistență Socială și Educație Fizică.

La masterat au mai rămas locuri libere la buget, dar la cele mai căutate specializări, Administrația publică, Științe ale educației și Asistența socială mai sunt locuri doar cu taxă.

leader board 728 x 90 px

Deși admiterea în învățământul superior este exclusiv online, de luni 6 septembrie, în incinta universității, la Campus Caffe, corpul D, vor fi puse la dispoziția candidaților centre de asistență  pentru candidații la admitere.

Mai multe informații despre admiterea 2021 la Universitatea „Eftimie Murgu” din Reșița, specializări, acte necesare, condiții de înscriere și taxe de studiu, sunt oferite pe pagina web a universității: resita.extensii.ubbcluj.ro/admitere-2021/

Cei care aleg studenția la Reșița se pot bucura de o serie de facilități, printre care:

– burse de la Ministerul Educației, dar și burse oferite de către agenți economici din Reșița și județul Caraș-Severin

– masa la Campus Caffe din incinta UEMR la prețuri subvenționate

– perfecționare prin studii de masterat și doctorat

– acces la burse pentru stagii în străinătate prin programul ERASMUS+ și prin acorduri bilaterale (Germania, Franța, Italia, Grecia, Polonia, Ungaria etc)

– bibliotecă modernă și acces la baze de date electronice

– acces gratuit la facilități sportive (sală de forță, sală de sport – tenis, baschet, volei, clădire polivalentă – saună, aparate de fitness, teren de baschet, handbal, minifotbal)