Zgomotul de la TMK îi termină psihic!

promovare online Timisoara Casa Auto

Conducerea TMK Reșița se confruntă din nou cu reclamații, însă nu din cauza poluării. Acum, problema principală pentru persoanele care locuiesc în apropierea combinatului metalurgic e zgomotul, care susțin ei, este ieșit din comun.

În ciuda problemelor care au existat în perioada trecută în ceea ce privește poluarea de la TMK Reșița, societatea a luat măsuri prin montarea unei instalații speciale. Acum însă, problema este alta. Persoanele care locuiesc în apropierea societății au depus mai multe plângeri, supărate pe zgomotul mare pe care l-ar face cuptorul electric.

“Poluarea nu mai este care a fost! S-au investit anul trecut foarte mulţi bani în această instalaţie şi se vede că nu mai poluează. Acum, avem alte reclamaţii, avem probleme cu zgomotul, îi deranjează pe oameni. Acesta este din 1996, de când am plecat cu cuptorul electric şi nu au mai existat reclamaţii. E un grup de oameni, care sunt porniţi să facă reclamaţii la combinat”, a declarat Iancu Muhu, liderul sindicatului Vatra din TMK Reșița.

Reclamații vs. joburi

promovare banner maxagro

Liderul Sindical al TMK Reșița este de părere că persoanele care depun în nenumărate rânduri reclamații, ar trebui să apeleze cu încredere la autoritățile locale și să ceară crearea unor locuri de muncă şi nu ar trebui să stea la pândă şi să se plângă ba de poluare, ba de zgomot. Asta, pentru că în ciuda problemelor care se tot întâlnesc, la TMK Reșița sunt în prezent aproape 800 de angajați. Mai mult, dacă va fi nevoie pe parcursul anului 2013, se vor face angajări.

“Mă îngrijorează faptul că oamenii nu merg la autorităţile locale să le ceară să găsească soluţii să fie locuri de muncă mai multe. Vedeţi voi, se fac fabrici de plăcuţe sau cabluri pe la Moldova Nouă, la Caransebeş şi se ajunge ca toţi oamenii din zona Reşiţei să meargă pe la Caransebeş să se angajeze. Noi nu găsim soluţii şi ne legăm şi de ceea ce merge bine acum!”, a subliniat liderul sindical.

publicitate tmc 640

Comments

 1. Alina says:

  Citeste: Cu 4 parlamentari care sa ii reprezinte, orasul Otelu Rosu se stinge incet, Dezvaluiri senzationale despre afacerile primarului Luca Malaiescu cu terenurile orasului. aproape 28 de hectare de teren vandute numai in sedinta de consiliu local din luna decembrie 2012. Prin oras se vorbeste chiar ca si-a achitat datoria catre un camatar….

  Dezvaluiri despre Luca Malaiescu, despre Ion Mocioalca si Valeria Schelean, aceia ce spunea in campania electorala ca are casa in Otelu Rosu.

  A mai vazut-o cineva de atunci ?

  Citeste: “Ce bine imi pare ca ati luat teapa…”
  http://www.politicienii.ro/2013/01/22/ce-bine-imi-pare-ca-ati-luat-teapa/