Proiectul va fi gata anul viitor!

În comuna Berzasca se derulează un proiect de dezvoltare turistică ce presupune realizarea unui complex de locuințe deasupra fluviului Dunărea. Proiectul va fi finalizat la sfârșitul anului viitor.

Comuna  Berzasca se poate lăuda în cel mai scurt timp cu un complex de locuințe lacustre. Este vorba despre un proiect de dezvoltare turistică ce va schimba destinul economic al zonei. Proiectul presupune construirea unui complex cu 30 de căsuțe și 60 de locuri de cazare. Locuințele vor fi prevăzute cu loc de servit masa, recepție și arie de promenadă. Accesul la cabane se va face prin intermediul unui pod.

Pot să vă zic cert că anul acesta va fi finalizat. A existat o problemă legată de finanțare, zic finanțare pentru că proiectul este depus la APDRP, prin programul de dezvoltare rurală. Dar acum lucrurile merg bine și proiectul va fi finalizat‘‘, declară Petru Furdui, primarul localității Berzasca.

În momentul de față toți pilonii pe care vor fi așezate locuințele au fost fixați, iar următorul pas este unirea acestora. Atât pilonii, cât și puntea de legătura dintre ei, sunt realizați dintr-un material foarte rezistent, rezultat din reciclarea maselor plastice, și provin din Germania. Cele 30 de locuințe care vor fi amplasate pe piloni se construiesc la Hunedoara și urmând ca apoi să fie aduse la Berzasca. Termenul de finalizare al proiectului, potrivit primarului comunei, este sfârșitul anului viitor.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/