Locuința ta în clasicul rafinament englezesc

timisoara capitala 2023 gif card de energie dacus 1000x100

Ești în căutarea unei locuințe în care să te muți imediat după achiziție? Vrei să te bucuri de liniștea unui cămin și de aer curat, la doar 10 minute de agitația orașului? Vrei rafinament și o casă scoasă din reviste? Britannia Development garantează pentru asta.

Dezvoltă proiecte rezidențiale noi și oferă servicii de înaltă calitate prin agenția de reprezentare imobiliară cât și prin echipa ce se ocupă de construcții/renovări.  Situată pe strada Nicolae Corneanu nr 6, din Caransebeș, Britannia Development a pus, în permanență, pe locul întâi, profesionalismul și calitatea, ocupând, fără modestie, un loc de top printre performeri.

Complet noi, cu finisaje de cea mai înaltă calitate: începând de la construcția propriu-zisă, la gresie, faianță, la parchet și centrala proprie pe gaz, locuințele puse la vânzare de Britannia Development sunt creionate sub lupa rafinamentului englezesc, o pată de culoare proaspătă pentru un oraș în permanentă dezvoltare.

„Britannia a venit din relația noastră cu Anglia și cu ce am experimentat acolo și cu viziunea noastră de viitor am vrut să facem aici altceva, suntem oameni de update, tot timpul am vrut să fie diferit, să nu fie ceva comun, mai exact acesta este și segmentul nostru de piață, oameni care văd acel altceva. Noi vindem pe recomandare și nu pe promovare, ținem fantastic la ideea de a face calitate. Folosim materiale de top, dar avem grijă să ne raportăm și la piața din Caransebeș, pentru că una este Timișoara, Cluj, Constanța sau București și alta este Caransebeș, unde noi construim cu aceleași costuri pe metru pătrat, dar vindem la jumătate.”, spune Adina Pasere, administratorul afacerii.

publicitate tmc 640

proiect britannia4

Pentru că nu există un tipar după care funcționează, Britannia se ocupă de apartamente P plus 2, tipologii de case triplex, case înșiruite sau duplexuri. Iar pentru ca munca să fie cât mai eficientă pe șantier, așa cum se întâmpla și în Londra, administratorul firmei a creat un mecanism cu echipe subcontractate, fapt pentru care treaba merge ca și unsă.

„Da, este nevoie de un pic de nebunie să vrei să faci ce îți place și să mergi mai departe, să te reinventezi, doar că ai nevoie și de echipă. Am realizat că doar în echipă și punând suflet în ceea ce faci ies lucruri minunate. Mulțumesc tuturor celor care s-au implicat și dedicat acestui proiect și au transpus ideile în realitate!”, declară  administratorul.

Despre proiectele aflate în lucru și ofertele puse la dispoziție de Britannia Development, Adina Pasere, membru al Asociației Profesionale a Agenților Imobiliari din România, afiliată NAR, vă stă la dispoziție cu toate informațiile necesare, la adresa de email: office@britannia-development.ro sau la numărul de telefon: 0 766 872 630.

publicitate Timisoara banner maxagro