Locația ideală pentru afacerea ta, la Campeador Residence, în „cartierul” de business al Timișoarei!

explo 1000x200

Timișoara se dezvoltă tot mai mult în zona sa de nord, în special în Calea Torontalului, unde proiectele cu clădiri de birouri și cele imobiliare au explodat pur și simplu. Oricine dorește să conteze ca un ”jucător” important pe piață trebuie să fie în zonă. Iar cei de la Campeador Residence vin cu o ofertă ispititoare de spații comerciale!

Tocmai dezvoltarea din zona de nord a Timișoarei a atras și grupul clujean Campeador în Banat. Societatea scoate acum la închiriere spații comerciale la parterul complexului rezidențial ridicat în Calea Torontalului, tocmai pentru că tot mai multe afaceri se mută în zona de nord a orașului, la fel ca și în orașele importante din Europa. Cum tot mai mulți timișoreni își cumpără apartamente la ieșirea de pe Calea Torontalului, zona a devenit locația ideală pentru supermarketuri, dar și pentru filiale de bănci sau pentru săli de fitness. Zona e într-o continuă expansiune, iar din acest punct de vedere, nicio investiție nu poate fi o alegere greșită pentru următorii ani. Campeador pune ”la bătaie” 1423 de metri pătrați, care se pliază pentru orice tip de afacere.

Marele avantaj este că spațiile pot fi personalizate în funcție de ce dorește fiecare chiriaș. Locația mai oferă 800 de metri spațiu de terase, plus 60 de locuri de parcare. ”Spațiile comerciale pe care le punem la dispoziție vin ca urmare a unei necesităţi a locuitorilor din această zonă. Persoanele care au achiziţionat un apartament în Campeador Residence sunt oameni cu venituri peste medie, care își doresc să aibă cât mai aproape un confort. Spaţiile pe care le punem la dispoziţie se pretează, spre exemplu, pentru deschiderea unui supermarket, o spălătorie de haine, bănci sau afaceri dedicate wellnessului, sau alte tipuri de business-uri. Posibilităţile de personalizare şi adaptare a spaţiului sunt multiple. Zona aflată în plină dezvoltare oferă o gamă largă de clienți: vorbim de tineri care locuiesc foarte aproape de complexul nostru sau de angajați în IT, financiar. Toate aceste aspecte accentuează nevoia de spații comerciale, într-o zonă aflată în continuă expansiune.”, a declarat Andrei Abrudan, directorul comercial Campeador.

1000x100 casa brutarului
tmc 640

Și autoritățile locale din Timișoara se implică pentru dezvoltarea continuă a zonei. Reprezentanții campeador Residence au discutat cu cei din administrația orașului, care au dat asigurări că în zonă va apărea în curând un sens giratoriu, pentru a facilita și mai mult accesul șoferilor, într-o zonă în care traficul este uneori complicat.

banner maxagro