Localitățile Bucoșnița, Petroșnița, Goleț și Vălișoara vor fi branșate la rețeaua de alimentare cu apă și canalizare. Banii sunt așteptați din suplimentările PNDL 2

Bucoșnița,PNDL

Lucrarea de „Extindere rețea de alimentare cu apă și rețea de canalizare, cu branșare, în localitățile Bucoșnița, Petroșnița, Goleț și Vălișoara, comuna Bucoșnița, județul Caraș-Severin” ar fi avut nevoie, după cum spun documentele, de peste 3 milioane de lei. Bani care nu au ajuns la timp pentru încheierea lucrării, alocările bugetare prin PNDL, etapa a II-a, fiind suspendate încă din luna iunie.

Primarul comunei Bucoșnița, Vichente Suru, este întristat de atitudinea autorităților județene care, spune acesta, „au tăiat din start de pe lista previzionărilor pe anul 2021 sume mari de bani din nevoile comunității”.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

„Vă imaginați cât de greu ne-a fost să plătim cofinanțarea pentru acest proiect de extindere a alimentării cu apă și rețea de canalizare. Cofinanțarea de peste 600.000 de lei a însemnat tot bugetul pe anul acesta la care se adaugă și ceva economii făcute anul trecut. Banii din cofinanțări se duc în special pe tot felul de studii de fezabilitate, studii topometrice și pe diferite expertize. Sper ca, odată cu aprobarea din ședința de Guvern de miercuri, 25 august, a finanțării suplimentare a PNDL, etapa a II-a, să primim și noi măcar diferențele la prețurile materialelor de construcții care au crescut enorm în ultima perioadă”, a mai precizat edilul.

1000x100 (4) publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/