Localitatea Slatina-Timiș va avea acces la Drumul Expres Filiași-Lugoj

harta drum expres filiasi lugoj
casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, anunță că, pe raza localității cărășene Slatina-Timiș, va fi realizat un nod rutier, pentru asigurarea conexiunii la DN 6.

„Împreună cu reprezentanții CNAIR am discutat astăzi cu proiectantul sectorului de drum Domașnea-Caransebeș și am stabilit să găsim soluții pentru valorificarea potențialului turistic al zonei. Astfel, în zona localității Slatina-Timiș, va fi analizată realizarea unui nod rutier pentru asigurarea conexiunii cu DN6”, a anunțat ministrul Transporturilor.

Contractul pentru elaborarea studiului de fezabilitate necesar construcției sectorului de drum expres Domașnea – Caransebeș, parte a DEx Filiași-Lugoj, a ajuns în momentul de față în faza de finalizare a Analizei Multicriteriale de Traseu Etapa 1 (stabilirea variantelor de traseu).

Studiul de fezabilitate trebuie finalizat în luna august 2025, iar ulterior se va intra în faza contractării construcției acestui sector de drum de mare viteză.

promovare banner maxagro Muzeul TM

grindeanu si hurduzeu

Inițiativa ministrului Grindeanu a fost salutată de către deputatul PSD Silviu Hurduzeu: „Am avut astăzi o întâlnire foarte productivă cu prietenul și colegul meu Sorin Grindeanu. Ca dovadă că sângele apă nu se face, județul Caraș-Severin va primi tot sprijinul de care are nevoie pentru a-și dezvolta infrastructura: atât cea rutieră, cât și cea feroviară. În felul acesta, vom putea atrage investiții private, se vor crea locuri de muncă și vom putea, în sfârșit, exploata așa cum trebuie potențialul turistic extraordinar al Carașului. Dragi cărășeni, aveți încredere că se poate și la noi, în Caraș-Severin, dacă avem echipa necesară care să conducă județul după 9 iunie”.

1000x100 (2) STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/