Liviu Nicolae nu vrea în Valea Domanului! La Tărlungeni are banii asigurați!

explo 1000x200

Patronul Metalului Reşiţa, Cătălin Rufă, aştepta un răspuns afirmativ de la vârful de 31 de ani al Unirii Tărlungeni, dar acesta a declinat oferta, preferând să joace în continuare pentru braşoveni.

Liviu Nicolae nu a fost impresionat de salariul oferit de Cătălin Rufă pentru a îmbrăca tricoul roş-negru şi, în plus, a auzit zvolnurile legate de anumite probleme financiare care ar exista în Valea Domanului. Chiar dacă la Metalul lucrurile s-au lămurit şi în privinţa bugetului, atacantul a ales să rămână la Unirea. ,,Aici mă simt apreciat şi am parte şi de stabilitate financiară. Chiar le mulţumesc celor de la Reşiţa pentru că s-au gândit la mine, dar prefer să rămân la Tărlungeni, unde mă simt apreciat şi am parte şi de stabilitate financiară. Sunt legat sufleteşte de Unirea Tărlungeni, sunt aici de cinci ani şi chiar nu cred că este timpul să fac o schimbare. Dacă ar fi fost o ofertă de nerefuzat, poate luam în calcul oferta celor de la Reşiţa. Rămân la Tărlungeni să pun umărul la îndeplinirea obiectivului din acest sezon”, a declarat, pentru monitorulexpres.ro, atacantul Tărlungeniului.

Directorul sportiv al grupării braşovene, Claudiu Cazan, nici nu vrea să audă de un eventual transfer. „Liviu Nicolae este jucătorul Unirii Tărlungeni şi nu se pune problema ca el să plece de la noi“, a punctat oficialul Unirii pentru sursa citată.

Comments

 1. dori says:

  rufa sa achite datoriile pentru ca jucatorii isi vor baga memorii

 2. Nu te intereseaza says:

  astept parerea lui fucks!

 3. fan metalul says:

  parereaa mea e ca rufa trebuie sa bage memorii sa-si recupereze banii de la cei ce nu au facut nimic altceva la club decat sa semneze statele de plata cu salarii consistente.unii dintre ei erau total pe dinafara ca sportivi si totusi cineva ia sustinut sa-si primeasca salariile .

 4. dori says:

  memorii vor baga jucatorii sa-si ia banii de la rufa.rufa este singurul vinovat pentru situatia creata.

 5. Brigate Lunca says:

  Fan Metalul o parte din acei jucatori au plecat, iar acum trebuie sa se intareasca lotul. E clar ca ,,domnnul ” Rufa nu isi respecta indatoririle fata de club. Iar daca vrei sa ii judeci pe o parte din jucatori te contrazic pentru ca la fel ca la un loc de munca,ei primesc salariu pentru ca muncesc. Cat despre domnul Rufa, ar trebui sa stie ca rabdarea noastra e pusa la grea incercare.

 6. fan metalul says:

  Brigate Lunca eu stiu ca la U.C.M. am norma de lucru lunara si daca nu produc nimic ramane la latitudinea sefului de sectie sa-mi dea sau nu salariul.poate mi-l iau o luna . doua luni, pacalindu-ma ,atat eu ca l-am luat pe nedrept cat si ei ca mi l-au dat, asemeni pe nedrept , dar sa stii ca pana la urma daca fiecare dintre noi nu ne facem datoria acolo unde activam se ajunge in situatia cand nu mai sunt bani suficienti pentru a plati ineficienta si mediocritatea .Este simplu ce spun si cum vad eu situatia. Probabil situatia se va redresa in mod sigur daca manegmentul clubului va fi drastic revizuit si mai atent supravegheate cheltuielile .

 7. dori says:

  manegerul clubului e numit de …rufa

 8. GRN says:

  Domnul Rufa sa achite salariile jucatorilor.