Liviu Almăşan, despre gestionarea banului public: „La firmă poţi să câştigi, poţi să pierzi, dar nu ne putem permite să pierdem banii oamenilor”

Primul punct asupra căruia se va axa candidatul Pro România pentru Primăria Oravița în eventualitatea câștigării scaunului de edil-șef se referă la modul în care va fi cheltuit banul public, omul de afaceri subliniind că orice investiție în domeniul administrației publice trebuie să aibă o justificare clară, mai exact: creșterea nivelului de trai pe raza UAT-ului.

Reprezentantul partidului condus de Victor Ponta dă de înțeles că întreaga experiență acumulată, atât în mediul privat, cât mai ales cea din domeniul administrativ – acesta activând 20 de ani în Consiliul Local Oravița, îi va fi de mare folos pentru a schimba actualul tabloul în care se prezintă orașul de pe Valea Carașului, un tablou în nuanțe de gri, în opinia politicianului, tocmai din cauza risipirii fără sens a banilor care provin din buzunarele oravițenilor.

„Cred că un lucru important îl reprezintă acumularea de cunoștințe atât în domeniul privat, cât și în cel administrativ ținând cont că am fost 20 de ani consilier local în cadrul administrației publice locale orăvițene. Să știți că este cu totul diferită administrarea unei primării, față de o societate comercială. Deși am avut și peste 300 de oameni în subordine, în domeniul administrației gestionăm banii oamenilor și trebuie să fim atenți cu orice ban cheltuit. La firmă poți să câștigi, poți să pierzi, sunt banii tăi. La primărie, nu ne putem permite să pierdem bani oamenilor. Trebuie să facem toate investițiile în așa fel încât să creștem nivelul de trai al cetățenilor”, a subliniat Liviu Almășan, candidatul Pro România pentru Primăria Oravița, cel care îl va avea în calitate de contracandidat pe edilul în exercițiu, social-democratul Dumitru Ursu.

(E).