Ion Mocioalcă: „Cred că orăvițenii nu vor sta prea mult pe gânduri și vor vota Pro România și Liviu Almășan”

Trendul conturilor false pe rețelele de socializare reprezintă arma perfectă a candidaților înscriși în cursa electorală din 27 septembrie de a transforma totul într-o luptă mizerabilă, deși, la nivel declarativ, se dorește contrariul. Se-ntâmplă și la Oravița, acolo secretarul general al Pro România, Ion Mocioalcă, a subliniat că aceste practici trebuie ignorate, așa încât calitatea omului să fie cea care primează pe buletinele de vot.

Ținând cont de faptul că varianta aleasă de partidul condus de Victor Ponta pentru șefia Primăriei Oravița, Liviu Almășan, nu a fost ocolită de fel și fel de atacuri în mediul online, Ion Mocioalcă a ținut să tranșeze subiectul tunurilor anonime care astăzi încearcă să manipuleze opinia publică:

„Nu cred că oamenii mai pot fi prostiți de fel și fel de apariții dintre acestea cum sunt conturile false pe Facebook sau pe alte rețele de socializare. Cred că, în primul rând, trebuie să ignorăm, atunci când constatăm că există astfel de atacuri, și să ne orientăm spre calitățile omului pe care vrem să-l alegem, iar acestea din urmă să ne determine alegerea atunci când punem ștampila pe buletinul de vot”.

Referitor la șansele de reușită ale candidatului Pro România în orașul de pe Valea Carașului comparativ cu bagajul de imagine acumulat de edilul în funcție, Dumitru Ursu, fostul lider PSD CS are încredere că tenacitatea omului de afaceri Liviu Almășan îi va determina pe cetățeni să nu aibă dubii în privința cui vor încredința frâiele orașului pentru următorii patru ani:

„Peste tot, competițiile electorale sunt dificile pentru un partid nou cum este Pro România. Știm cu toții că primarii în funcție pleacă cu un mic avantaj oferit de aparatul administrativ pe care și-l subordonează în timpul mandatului, dar, aici, prin tenacitate, prin calitățile pe care le are Liviu Almășan, cred că oamenii nu vor sta prea mult pe gânduri și vor alege Pro România și pe Liviu Almășan”.

(E)