Liniile STPT 18, E1 și M41 circulă deviat timp de două zile

Din cauza lucrărilor de asfaltare de pe strada Liege, autobuzele și troleibuzele de pe liniile 18 și Expres 1 vor circula deviat în zilele de 24 și 25 iunie, potrivit STPT. Reprezentanții firmei de transport public din Timișoara au transmis programul de circulație a mijloacelor de transport în comun.

Programul pentru zilele de 24 și 25 iunie

Autobuzele de pe linia Expres 1 vor circula dus-întors pe ruta: Piața Consiliul Europei – Calea Torontalului – strada Miresei – Calea Aradului, cu precizarea că stațiile Calea Torontalului vor fi suspendate. La dus, autobuzele vor opri în stația Remus Răduleț de pe Calea Aradului, iar la întors vor opri în stația Liege.

Troleibuzele de pe linia 18 au traseul: Piața Consiliul Europei – Calea Torontalului – strada Miresei – Calea Aradului, până la Agronomie, unde vor întoarce. Se vor utiliza stațiile de călători aferente liniei 17 și vor fi suspendate stațiile Calea Torontalului. La dus, troleibuzele de pe linia 18 vor opri în stația Remus Răduleț de pe Calea Aradului, stația Miresei urmând să fie suspendată.

Autobuzele de pe linia M41 vor întoarce în Piața Consiliul Europei, pentru turele scurte: Calea Aradului – Piața Consiliul Europei – Calea Torontalului – strada Liege – Calea Aradului.