Linia întâi Bergenbier, alături de linia întâi din spitalele României care luptă cu COVID-19!

Angajații unuia dintre cei mai importanți producători de bere din România, împreună cu partenerii și prietenii lor, care știu de ce, s-au alăturat campaniei inițiată de Crucea Roșie. Stâng bani pentru ca medicii din prima linie să înfrunte coronavirusul în combinezoane de protecție, cu măști pe față și mănuși pe mâini!

Familia Bergenbier! Așa se numește fondul deschis de cei din linia întâi de la Bergenbier, adică de angajații de la aprovizionare, care sunt și ei expuși zilnic riscului, fond în care donează pentru medicii din linia întâi. Pentru medicii care în această perioadă grea sunt pur și simplu sacrificați în unele spitale în care echipamentele de protecție sunt insuficiente sau lipsesc cu desăvârșire. „Colegii noștri, angajați ai Bergenbier S.A., cât și partenerii noștri din toată țara și-au exprimat intenția de a ajuta. Această dorință vine din Linia Întâi, pentru Linia Întâi! Am asigurat suport pentru deschiderea fondului Familiei Bergenbier și ne alăturăm astfel campaniei de SMS și de donație pentru a sprijini Crucea Roșie Română ca să punem împreună la dispoziția cadrelor medicale și serviciilor de urgență din România toate materialele necesare pentru a-i proteja și a-i ajuta”, ne-a precizat Mihai Voicu, director general al companiei.

Compania sprijină și ea inițiativa angajaților din linia întâi Bergenbier printr-o donație în fondul Familia Bergenbier. Donații pot fi făcute atât printr-un SMS la 8827 cu textul AJUT – valoare 2 euro, cât și prin transfer bancar direct în contul Crucii Roșii Române: RO59BRDE410SV24517324100, cont deschis la BRD – Agenția Piața Romană – detalii transfer bancar: Familia Bergenbier. Atenție, donații poate face oricine vrea o linie întâi protejată în spitalele din România în acest război cu nevăzutul, dar atât de temutul COVID-19.