Liderul Ligii a IV-a pierde fără să joace! Campionatul se relansează!

explo 1000x200

După ce Comisia de Disciplină a Asociației Județene de Fotbal Caraș-Severin a amânat judecarea cazului de neprezentare a liderului Ligii a IV-a, Viitorul Caransebeș, la meciul de campionat cu Minerul Anina, în ședința de astăzi a fost luată o decizie care vine să pună punct suspiciunilor.

Astfel, Comisia de Disciplină întrunită astăzi a decis „sancționarea echipei ACF Viitorul Caransebeş cu forfait, respectiv pierderea meciului cu 3-0, partida AS Minerul Anina – ACF Viitorul Caransebeş, precum şi aplicarea unei penalităţi sportive în cuantum de 600 lei”.

Gugulanii nu s-au prezentat pe 19 noiembrie la meciul de campionat ce trebuia să aibă loc la Anina, oficialii echipei aducând la AJF copii după unele înscrisuri din care rezulta că au avut probleme la mijlocul de transport. Printre ele și un act de la un service auto, care ar fi conținut două date diferite (19 noiembrie – modificat în două locuri, respectiv 11 noiembrie). În ședința de săptămâna trecută a fost amânată această cauză, Comisia punând în vedere celor de la ACF Viitorul Caransebeș să vină cu documentele în original. Se pare că aceste documente nu au mai ajuns, din moment ce decizia Comisiei de Disciplină a fost în defavoarea liderului.

În aceste condiții, distanța dintre Viitorul Caransebeș și ocupanta poziției secunde, Voința Lupac, este de doar două puncte, ea putând fi de cinci puncte dacă meciul de la Anina s-ar fi disputat și, bineînțeles, gugulanii ar fi câștigat.
La jumătatea întrecerii, lupta pentru supremație rămâne deschisă.