13 cu noroc pentru Muncitorul! Victorie la Târgu Secuiesc cu speranțe de play-off!

Etapa a 13-a a Ligii I de futsal a fost cu noroc pentru Muncitorul Reșița. Elevii lui Ion Roman s-au impus pe terenul ultimei clasate, KSE Târgu Secuiesc, cu scorul de 1-0, și se mențin aproape de ocupanta locului 8, Spicom Sfântu Gheorghe.

După un meci în care au ratat ocazii mari, reșițenii se întorc acasă cu trei puncte importante. Unicul gol al echipei reșițene a fost marcat de Casian Doană, în prima repriză.
„După mai multe înfrângeri, suntem bucuroși că am obținut această victorie. Era o victorie necesară, în lupta noastră cu Spicom Sfântu Gheorghe pentru locul 8 în clasament, ultimul care asigură participarea în play-off. Trei puncte importante, care ne țin lângă echipa din Sfântu Gheorghe. Trebuie să rămânem acolo, aproape de ei, ca atunci când avem meciul direct să-i putem depăși. Altfel, nu mai aveam nicio șansă dacă nu am fi câștigat în seara asta. Dacă pierdeam acum, deja erau șanse puncte între noi și ei, era o distanță destul de mare. La Târgu Secuiesc a fost un meci greu, cu o echipă care n-a câștigat niciun punct până acum și gazdele erau disperate să facă primele trei puncte, ne așteptau pe noi ca pe pâinea caldă. Dar, băieții s-au mobilizat, au jucat bine, pe lângă golul lui Casi Doană, au fost cel puțin șapte ocazii clare, am avut și bară, portarul lor a scos multe mingi. Nu ne-am concentrat noi suficient de mult în fața porții, că altfel trebuia să câștigăm jocul chiar din prima repriză, să dăm două-trei goluri și să nu mai avem emoții. Dar e bine că s-a terminat cu bine, avem o victorie importantă și acum ne concentrăm asupra meciului cu Odorheiu Secuiesc, de duminică”, a spus antrenorul Ion Roman.

Muncitorul Reșița: Copocean, Bârcean, C. Doană, Moț, Mitru, Iago, L. Popescu, Takacs, Fedor, Mihuțescu, Păvan, Sturzu.

Rezultatele etapei a 13-a:
Spicom Sfântu Gheorghe – CFF Clujana Cluj 7-3
Futsal Klub Odorheiu Secuiesc – CS United Galaţi 2-3
KSE Targu Secuiesc – Muncitorul Reșița 0-1
Informatica Timișoara – Dunărea 2005 Călărași 3-2
City’us Târgu Mureş – Autobergamo Deva (amânat)
CSM Politehnica Iași a stat.

După această etapă, Muncitorul Reșița a rămas pe locul 9, cu 10 puncte, cu trei mai puține decât ocupanta locului 8 (ultimul de play-off), Spicom Sfântu Gheorghe. Următorul meci va fi duminică, 4 decembrie, de la ora 18:00, la Sala Polivalentă din Reșița, cu FK Odorheiu Secuiesc.