Liderii TSD au avut o întâlnire „gustoasă” în stațiunea Moneasa

Tinerii social-democrați din vestul țării au ales județul Arad pentru a pune la punct noi proiecte. Întrunirea a coincis cu Festivalul Clătitelor.

Zilele trecute la Moneasa liderii TSD din partea de vest s-au întâlnit pentru a purta discuții cu conducerea TSD de la București. Acestea s-au axat în principal pe partea organizatorică și pe acțiunile din această vară. În aceeași perioadă, stațiunea a găzduit Festivalul Clătitelor, o manifestare anuală cu tradiție în zonă. Cu acest prilej, membrii TSD au amenajat un stand unde i-au așteptat pe doritori cu gustări dulci.

„Mă bucur că am avut oportunitatea ca TSD CS să participe la întâlnirea regională a tineretului social-democrat ce a coincis în acest an cu parada clătitelor de la Moneasa, un prilej de a strânge rândurile, de a ne cunoaște mai bine și evident de a dezbate teme socio-politice care ne preocupă pe toți. Am vorbit despre «garanția pentru tineri», un concept care este integrat în strategia Comisiei Europene și pe care actualul Guvern tehnocrat se străduie să îl ignore. Suntem o voce puternică și coerentă, vrem și putem să jucăm un rol determinant în societatea românească”, a declarat Mihaela Popovici, președinte TSD CS.

TSD Moneasa 2

În această perioadă, tinerii social-democrați din Caraș-Severin pregătesc intens o serie de acțiuni de ecologizare care se vor desfășura în Valea Almăjului și pe Cheile Nerei.