Trandafiri roșii pentru liberala Andra Stroe de la pesedistul Cristian Bejeriță!

trandafiri psd pentru pnl

Liderul tinerilor social-democrați din Caraș-Severin, Cristian Bejeriță, s-a dus astăzi cu un superb buchet de trandafiri roșii la sediul filialei județene PNL din Reșița, pe a i-l înmâna Andrei Stroe, șefa Tineretului Liberal.

Gestul tânărului pesedist vine ca reacție la scandările triviale ale membrilor TNL ce i-au vizat pe rivalii lor din scena politică, scandări ce s-au făcut auzite la școala de vară a liberalilor de pe litoral.

Andra Stroe n-a fost de găsit astăzi la sediul partidului din Reșița, aceasta fiind vicepreședinta Ariilor Protejate din România, ca atare, se află în capitală, dar Bejeriță i-a lăsat buchetul de trandafiri pentru a-i fi înmânat când vine acasă. Florile au fost însoțite de următorul mesaj: „Pentru mama dumneavoastră și mamele tuturor colegilor din TNL! Nu uitați de eforturile făcute de acestea pentru a vă oferi o educație de calitate. Sunt sigur că așteptau de la generația noastră o schimbare în politica românească.”

Gestul președintelui TSD Caraș-Severin a ajuns repede la urechile Andrei Stroe, care i-a răspuns prin intermediul Express de Banat: „Mulțumim colegilor de la TSD, este un gest pe care îl apreciem. Ne manifestăm încă o dată și în plan local regretul pentru comportamentul unui grup izolat în cadrul școlii de vară a TNL, gest pe care partidul l-a sancționat și corijat. Cu toate acestea, reamintim colegilor noștri că ceea ce așteptăm de la ei, ca parteneri în această coaliție politică la nivel național, rămâne spiritul de fair-play, respectul pentru angajamentele luate împreună și responsabilitatea actului de guvernare a cărui parte suntem. Să nu uităm nicio clipă că aceasta este misiunea pe care ne-am asumat-o și că asta așteaptă cetățenii de la noi.”