„Liderii PNL joacă ţurca, aşteaptă mingi din cer, în timp ce în Timiş sunt inundaţii istorice, cod roşu şi gospodării distruse de ape”

Stiri din Timisoara si Resita, publicitate online

După ce ieri Nicolae Robu şi liderii PNL s-au dat în spectacol, participând la inaugurarea cu surle şi trâmbiţe a unui stadion local din Liebling, deşi priorităţile judeţului sunt altele, reprezentanţii partidelor din opoziţie nu au ezitat să taxeze acest fapt.

Deputatul Marian Cucşa a precizat, după dictonul „ţara arde şi baba se piaptănă”, că liderii PNL joacă ţurca în timp ce judeţul este cuprins de inundaţii. „Inundaţii istorice în Timiş, cod roşu, gospodării distruse de ape, câmpuri şi şosele inundate. Ce fac în tot acest timp liderii PNL? Joacă ţurca, aşteaptă mingi din cer, inaugurează terenuri de fotbal locale. Prioritate zero pentru primarul Robu, care şutează la fel cum conduce Primăria… Exact ca un copil răsfăţat şi fără talent, căruia părinţii încearcă să-i inducă ideea că e cel mai bun”, a menţionat Marian Cucşa.

La fel de acid a fost şi Cristian Moş, preşedintele USR Timiş, care i-a sugerat lui Robu să se ocupe în totalitate de fotbal şi să renunţe la administraţie. „Ieri a fost mare petrecere la Liebling. S-au spart mulți bani pe inaugurarea unui stadion reabilitat. Ca de obicei, fiind rost de poze, l-am putut urmări și pe Nicolae Robu înscriind încă un gol. Vârsta nu-l împiedică să facă performanță în fotbal, motiv pentru care eu cred că ar trebui să-și urmeze această pasiune full time. Ar putea în felul acesta să deblocheze postul de la Politehnică pe care și l-a păstrat și poate chiar să deblocheze administrația locală”, a precizat Cristian Moş.

Pentru că tot a vorbit de domeniul sport, Moş i-a amintit primarului Timişoarei obiectivele promise şi nerealizate în acest sector: stadion, baze sportive în cartiere, skateparc, bazine semi-olimpice, bazin olimpic, terenuri de sport în cartiere, sală de sport pentru Şcoala Generală 30, sală de sport pentru Şcoala Generală 25, sală polivalentă.

„La spectacol de prost gust domnul primar Robu e cel mai bun. La fel și la promisiuni. Realizările din acest domeniu sunt însă Z-E-R-O”, a conchis Cristian Moş, preşedintele USR Timiş.

CITEȘTE ȘI: VIDEO. Robu, la inaugurarea cu fast a stadionului din Liebling, localitate afectată de pandemie: „Aleg mereu soluţiile cu care îmi ating scopul”

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/