Licitează pentru o minge cu semnătura lui Arsene Wenger! Poți salva viața unui suporter polist

Fanii lui ASU Poli continuă să aibă inițiative caritabile demne de toată lauda. Acum, suporterii strâng bani pentru Vlad Roman, un suporter operat după o tumoare foarte periculoasă. Recuperarea decurge cu multe complicații, iar pentru suporterul încercat de soartă, se licitează o minge cu autograful lui Arsene Wenger!

Vlad Roman are 35 de ani, dar a fost diagnosticat cu o tumoare a ventriculului 4, foarte periculoasă. Operația, foarte riscantă, a decurs însă bine. ”Pe repede înainte am ajuns la patru neurochirurgi. Toți au spus ”e de operat acum însă după operație veți rămâne cu sechele: gastrostomă, traheostomă, nu o să vorbiți sau nu o să mergeți câteva luni bune”. Dr. Ciubotaru, neurochirurgul ales de mine pentru operație, a fost chiar cel mai pesimist deoarece tumora fiind între trunchiul cerebral și cerebel putea să îmi curme viața în timpul operației dacă ar fi invadat trunchiul cerebral unde se află toți centrii nervoși! Însă el a fost foarte atent la tot CD-ul pus pe un calculator. Aveam impresia că face operația în minte în momentele acelea lungi în care tăcea.Am cerut un răgaz de o săptămână să îmi mai văd copilul care a rămas acasă la Hunedoara. După o săptămână am revenit și eram gata pentru orice avea să se întâmple cu mine și cu viața mea. După o săptămână a urmat operația care a durat 4 ore iar la final tumora din ventriculul 4 a fost îndepărtată total. Au urmat zile grele de stat numai în pat cu perfuzii și ochii mai mult închiși, însă marile sechele nu au rămas”, povestește fanul, membru al grupării Masseria.

Chiar și așa, după intervenție au apărut complicații, iar Vlad nu poate munci pentru a-și întreține familia. ”Am fost pozitiv, totul mergea bine până când am început din nou să am grețuri puternice, am vomit și într-o seară mi s-a rupt cusătura și a țâșnit mult lichid cefalorahidian din cap, am fost cusut de urgență, pe viu … alt RMN, alte investigații, diagnostic: chist cu lichid cefalorahidian, fistulă … apoi două săptămâni de puncții zilnice în coloană și stat numai în pat. În total cinci săptămâni de spitalizare, acum sunt acasă dar cu fire încă în cap și atent monitorizat să pot ajunge cât mai repede la spital dacă e nevoie. Încă sper că mă voi face bine, diagnosticul anatomopatologic al tumorii pare să fie de cel mai ușor grad și nu sper că va avea recidive, nu trebuie să fac chimio sau radioterapie însă viața mea e total dată peste cap. Nu pot să îmi întrețin familia pentru alte câteva luni bune, abia mă plimb prin casă, pijamaua și pansamentele sunt cele mai appropriate de mine dar abia aștept să îmi revăd soția și copilul!”, a mai relatat Vlad Roman.

ASU Poli a decis să-l sprijine în cadrul programului ”Politehnica – echipa comunității”, prin care s-au mai strâns bani și pentru alți fani cu probleme. Suporterii au reușit să obțină, cu ajutorul UNESCO Football for World Heritage, o minge semnată de Arsene Wenger, fostul manager al clubului Arsenal Londra. Suma de pornire a licitației este de 1500 de RON, și câștigătorul va primi și un fular cu Poli. La procedură s-a dat startul ulni, 6 ianuarie, și finalul licitației va fi în 15 ianuarie, ora 17. Iată cum se poate licita:

• comentarii la postare pe rețelele de socializare (facebook, instagram, twitter);
• mesaj privat pe rețelele de socializare (facebook, instagram, twitter);
• email la contact@sspolitehnica.ro;
• postare pe forumul Druckeria: www.forum.druckeria.ro;
• donații extra pot fi efectuate și prin transfer bancar – Beneficiar: Asociația Suporterilor Timișoreni „Druckeria”, cont IBAN: RO76RZBR0000060012312108 – vă rugăm să menţionaţi „pentru Vlad”.

foto: sspolitehnica.ro