Licitație pentru școala specială din Bocșa. Consiliul Județean așteaptă oferte

centrul christiana bocsa

Consiliul Județean Caraș-Severin continuă demersurile pentru implementarea proiectului privind renovarea energetică a Centrului Școlar de Educație Incluzivă „Christiana” din Bocșa, instituție pe care o are în administrare.

Consiliul Județean Caraș-Severin a reușit să obțină peste 8,5 milioane de lei pentru renovarea energetică a Centrului Școlar de Educație Incluzivă „Christiana” din Bocșa. Banii vin din Planul Național de Redresare și Reziliență. Consiliul Județean Caraș-Severin a achiziționat în luna martie serviciile pentru elaborarea documentației tehnico-economice, faza DALI, cu o valoare de 135.000 de lei, de la o firmă din Timișoara.

Acum, instituția județeană vrea să facă următorul pas: proiectare și asistență tehnică. Așteaptă în acest sens oferte din partea firmelor interesate. Termenul limită de înscriere la licitație este 31 iulie, iar suma pusă la bătaie pentru aceste servicii este de circa 304.000 de lei, bani din PNRR.

Prin acest proiect se preconizează reducerea consumului de energie primară cu minimum 30%.

Stiri Timisoara si Resita publicitate online dacus 05 iulie 2024 Stiri Timisoara Publicitate online Brantner 1000x100px

Construcția ridicată în anul 1971 este încadrată în clasa III de risc seismic, având un regim de înălțime parter + 3 etaje.

Centrul Școlar de Educație Incluzivă „Christiana” din Bocșa este o unitate de învățământ specială care oferă servicii educaționale și de terapie recuperatorie specifice învățământului preșcolar, primar, gimnazial și profesional. Beneficiarii sunt copiii cu vârste cuprinse între 3 și 20 de ani care au diverse dizabilități.

stiri Timisoara publicitate si promovare online banner maxagro Stiri Timisoara si Resita STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/