Amfiteatrul din Teiuș ar putea găzdui din nou spectacole din această vară

amfiteatru teius

Un fost punct de atracție al municipiului Caransebeș este de câteva luni în reabilitare, cu mari șanse ca lucrările să se finalizeze luna viitoare.

Municipalitatea de Timiș și Sebeș își dorește să redea comunității amfiteatrul din Teiuș. Aflat în paragină ani de zile, acesta a intrat în reabilitare în această primăvară. Într-o primă fază, de lucrări s-au ocupat angajații Serviciului Public de Întreținere și Reabilitare (SPIR) din cadrul Primăriei Caransebeș, care au început prin a defrișa zona de vegetația crescută în exces, continuând cu montarea pilonilor pentru noile bănci și refacerea căilor de acces. De câteva zile însă, s-a trecut la o nouă etapă: cea de refacere a scenei și a întregului ansamblu.

„Până acum s-a lucrat în regie proprie, cu cei de la SPIR, însă partea de zidărie, de finisaje, de acoperiș a fost atribuită unei firme care se va ocupa de această parte. Lucrările merg bine, iar eu trag speranța că nu vor mai dura mult. Mi-aș dori ca întregul ansamblu să fie gata până la Serbările Cetății, care vor avea loc în perioada 30 august – 2 septembrie, pentru că ne dorim să ținem aici și câteva spectacole.”, aflăm de la primarul municipiului Caransebeș, Felix Borcean.

1000x200 dacus 02

Întreaga investiție este realizată cu fonduri din bugetul local.

publicitate si promovare online banner maxagro