Licitație cu cântec la Primăria Reșița, dejucată de către un om de afaceri! A refuzat să-i dea șpagă primarului!

explo 1000x200

Cercetat pentru evaziune fiscală, Valentin Armașu le-a declarat procurorilor că și-a făcut o societate împreună cu temutul Dan Mândriloiu doar pentru că primarul Mihai Stepanescu avea un alt aranjament pentru licitația de atribuire a locurilor de parcare din oraș!

Omul de afaceri le-a povestit totul procurorilor despre jocurile care s-au făcut pentru parcările cu plată din municipiu. „Primarul din Reșița avea un alt favorit pentru câștigarea licitației, iar eu am vrut să-i demonstrez că pot să câștig o licitație și corect, fără să-i dau și lui o cotă parte!”, a declarat Armașu în fața organelor de cercetare penală. Acesta a mai susținut că, deși firma sa a câștigat licitația pentru gestionarea locurilor de parcare din oraș, „primarul, datorită interesului pe care îl avea, a anulat licitația”. Din acest motiv, Armașu s-a adresat CSNC-ului, care i-a dat câștig de cauză. Armașu nu face altceva decât să întărească și mai mult susținerea procurorului Lucian Dolcu, care scria în dosar că ex-primarul Mihai Stepanescu cerea o cotă parte din toate contractele încheiate cu Primăria Reșița.

Pentru firma lui Armașu însă, problemele nu s-au încheiat odată cu verdictul Consiliului Național pentru Soluționarea Contestațiilor. A urmat o a doua contestație, primind și de data asta câștig de cauză.