Liceul Tehnologic „Dacia” din Caransebeș în atenția SPIR

Liceul Tehnologic Dacia din Caransebeș va avea acoperiș nou la corpul a doilea de clădire după lungi insistențe ale directorului unității de învățământ, Florin Bogdea chiar în fața colegilor din Consiliul Local Caransebeș.

Directorul a făcut mai multe cereri către Primăria Municipiului pentru schimbarea acoperișului care reprezintă de foarte mult timp un pericol pentru elevii care folosesc poarta a doua de intrare în școală, către atelierele de practică.
Am insistat la Primărie de doi ani de zile pentru că nu ne putem juca cu viața copiilor, acest acoperiș cred că nu s-a schimbat de zeci de ani și era o necesitate, mai ales că această poartă se folosește pentru intrarea la orele de practică spre ateliere. O parte din clădiri sunt renovate și dotate de către Asociația „Viitor cu România” cu care avem o colaborare de ani de zile și era păcat să tot arătăm partenerilor noștri că ei pot investi în școala noastră și noi nu suntem în stare să rezolvăm o problemă atât de gravă. Acum mă bucur că s-a descărcat țigla și angajații de la Primărie se apucă de lucru”, ne-a menționat directorul școlii prof Florin Bogdea.

Potrivit șefului SPIR (Serviciul Public de Întreținere și Reparații) din cadrul Primăriei Caransebeș, Ion Gheorghe Ștefan în aproximativ două săptămâni lucrarea va fi terminată:

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

La Liceul Tehnologic Dacia avem de schimbat acoperișul pe o parte din clădire, o suprafață totală de 854 de m.p. și o dată cu țigla mai avem de înlocuit lemnul de susținere. De asemenea vom amenaja intrarea pe poartă, pentru a facilita accesul pompierilor în caz de urgențe, lucru ce până acum nu era posibil”, ne-a declarat ing. Ion Gheorghe Ștefan.

Investiția de la bugetul local se ridică la 170.000 de lei, bani primiți în urma rectificării bugetare aprobată în Consiliul Local.

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/