Liberalul Torma și social-democratul Ursu – front comun la București pentru alimentare cu gaz, infrastructură și turism

Adrian Torma face din nou front comun cu social-democrații și nu ezită să anunțe asta public. Într-o postare recentă, primarul liberal din Moldova Nouă apare alături de Dumitru Ursu, edilul-șef de la Oravița și președinte executiv al PSD Caraș-Severin. Motivul: binele comunităților pe care le reprezintă!

Aniversarea a 25 de ani de la fondarea Asociației Orașelor din România, eveniment desfășurat în această săptămână la București (24-26 martie), a avut drept scop reunirea tuturor primarilor de orașe din întreaga țară cu principalii parteneri din cadrul administrației prezidențiale, a ministerelor și agențiilor guvernamentale, în ideea unui dialog activ al politicienilor de la centru cu reprezentanții administrațiilor publice locale din toate regiunile țării.

În cadrul evenimentului aniversar, găzduit de Teatrul Național București „I.L. Caragiale”, Adrian Torma, primarul orașului Moldova Nouă, și Dumitru Ursu, primarul orașului Oravița, au reprezentat „cu mândrie”, spune liberalul, județul Caraș-Severin, județ care face parte din regiunea 5 Vest, o regiune cu un mare potențial de dezvoltare.

Cu ocazia întâlnirii de la București, cei doi primari cărășeni au putut împărți idei cu edilii orașelor care au început să se dezvolte strategic și au avut posibilitatea să le împărtășească celor prezenți care sunt obiectivele lor pentru județul Caraș-Severin, în scopul de a primi un sprijin real din partea AOR în acest sens.

Evenimentul desfășurat săptămâna aceasta în capitală le-a dat de gândit celor doi edili cărășeni care, deși fac parte din tabere politice diferite (Torma – PNL, Ursu – PSD), au înțeles că interesele comunităților pe care le conduc sunt mai presus de orice orgoliu politic, motiv pentru care Torma subliniază un aspect important, într-o postare pe pagina personală de Facebook: „Suntem hotărâți să realizăm o dezvoltare comună pe mai multe din atribuțiile ce ne revin: alimentare gaz, infrastructură și turism”.