Liberalul Coșei s-a trezit lăudându-se singur!

Un exemplu pentru care consilierii liberali județeni sunt interesanți și plini de umor ni-l oferă Doru Coșei, reprezentantul Văii Cernei și al Herculanelor în Consiliul Județean condus de nea Romi. Prin vocea sa, el te amuză, chiar și într-o zi de miercuri, zi în care mai degrabă te gândești să postești și să aștepți seara să te uiți pe Pro TV la „Las Fierbinți”. Doru nostru are umor cât pentru toți colegii săi la un loc. Acu’ că vorbim de umor involuntar (la fel ca-n cazul cacofoniei), e o altă discuție ce merită discutată cu altă ocazie. Na, că mă molipsii și eu de la neica Coșei.

Să vă convingeți că nu bat câmpii ca mulți alții ce-și spun politicieni, iată ce-o postat Doru Coșei ieri, pe la 5 trecute de fix, pe pagina sa de Facebook: „Cu începere de la ora 11.00 astăzi 31.08.2022 alături de colegi mei consilierii județeni ne-am întrunit în cadrul sedintei ordinare a Consiliului Judetean Caras Severin, prilej cu care au fost dezbătute si aprobat un număr de 16 puncte aflate pe ordinea de zi”. Pentru că tot ieri a fost și Ziua Limbii Române, l-aș întreba pe don Coșei dacă își mai amintește cu cine a făcut gramatică în școală: cu femeia de serviciu ori cu mătușa din Gara Herculane, monument istoric? Nu de alta, dar când scrii (fie și cu tastatura) cu atâtea greșeli gramaticale pe centimetru pătrat, parcă îți vine să-ți iei gândul de la o viitoare candidatură la CJ. Ca să nu mai vorbim de primărie!

Dincolo de (ne)știința de a adăuga virgule, de a ști când să pui unul sau doi „i”, de a scrie corect numele județului (chiar dacă ești pe Facebook), trebuie remarcată stăruința lu’ nenea Doru de a se da în stambă. De a se lăuda cu… o ordine de zi a unei ședințe ordinare și nicidecum cu ceea ce s-a discutat în acea ședință pentru care e plătit cu una mia lei/lună. Pentru că ar fi fost prea mult să-și amintească cele întâmplate și de teama de a nu face scurtă la mână de la atâta postare, a luat ordinea de zi cu copy/paste și a trântit-o pe pagina sa de Facebook, sperând să rupă gura târgului și să-și impresioneze șefii.

Dincolo de orice, să nu uităm că așa se nasc liderii și așa se modelează valorile, capitol la care liberalii au excelat de-a lungul vremii!

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/