Liberalii – vinovații de serviciu pentru victimizarea primarului Felix Borcean

untitled design set 970x90 px

Deși nu susține o alianță PNL-Pro România-USR în Consiliul Local Caransebeș Andrei Ungur, președintele interimar PNL Caransebeș va apela la această alianță ori de câte ori are nevoie de susținere pentru aprobarea proiectelor liberale.

În spațiul public Andrei Ungur, secretar de stat în Ministerul Dezvoltării susține că nu există alianța „cel puțin ciudată” din Consiliul Local de care vorbea primarul Felix Borcean, cu referire la Ion Mocioalcă și Ion Marcel  Vela, care și-ar fi dat mâna pentru a avea majoritate în Consiliul Local.

Noi o să discutăm pe proiecte punctuale cum am făcut și la ședința de buget cu cei cu care considerăm că ne pot susține proiectele. De asemenea suntem deschiși și dacă vine din partea lor această solicitare și sunt proiecte pe care noi le susținem, nu avem niciun fel de problemă. Știe și domnul primar că nu este adevărat despre această alianță! Dacă vor fi proiecte pe care noi le considerăm benefice pentru cetățenii din Caransebeș, evident că vom colabora cu PRO România, cu USR- ul nu se pune niciun fel de problemă că trebuie într-un fel sau altul să ne luăm voturile pentru a trece respectivele proiecte neavând majoritate. Dacă cei de la PSD sau PRO România consideră că au nevoie de votul nostru pentru a trece un proiect și noi suntem de acord cu asta, putem discuta fără niciun fel de problemă”, ne-a declarat Andrei Ungur.

Andrei Ungur îl acuză pe Felix Borcean de victimizare spunând că nu s-a schimbat din primul mandat:

De fiecare dată când nu îi iese ceva sau lucrurile nu ies cum le gândește dumnealui trebuie să fie cineva de vină. Noi ne-am obișnuit deja să fim noi vinovații de serviciu, noi mă refer la grupul PNL și acum și în vechiul mandat. Tocmai din această cauză nu am intervenit pe buget, am făcut două propuneri ca să le zic așa, fără ca ele să fie introduse pe lista de investiții urmând să fie luate în calcul evident și finanțate din orice sursă dorește dumnealui, ori fonduri europene, ori locale, ori poate guvernamentale de ce nu”, a mai spus Andrei Ungur.