Fritz e o mare greșeală! Un parlamentar PSD ar fi votat cu liberalul Robu!

untitled design set 970x90 px

Deputatul social-democrat de Caraș-Severin, Marius Damian, e complet dezamăgit de noul primar al Timișoarei și spune că a anticipat dezastrul de care se conving acum și oamenii din capitala Banatului.

Damian a obișnuit să spună ceea ce gândește, chiar dacă nu de fiecare dată declarațiile sale sunt pe placul liderilor partidului din care face parte. Prezent în redacția Express de Banat, parlamentarul a afirmat că, dacă ar fi avut buletin de Timișoara, anul trecut, în 27 septembrie, ar fi pus ștampila pe liberalul Nicolae Robu, nelăsându-se păcălit de candidatul USR PLUS, Dominic Fritz, ales primar al orașului de o majoritate covârșitoare.

„La Timișoara a fost o mare greșeală. Acum văd toți cetățenii ce pățesc din cauza votului pe care l-au dat masiv în favoarea lui Fritz. Eu, dacă eram în Timișoara, votam cu Robu. Acest neamț a venit pe o înșelăciune a tinerilor și acum vedeți ce decizii ia, contra Consiliului Județean, a partenerilor politici. Nu se mai înțeleg deloc nici în Consiliul Local Timișoara, nici în Consiliul Județean, sunt numai decizii contradictorii, acuze. Nu există plată fără răsplată.”, a comentat deputatul Marius Damian.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/