Liberalii s-au decis: Goga se bate cu Ursu!

untitled design set 970x90 px

Liberalii din Oravița n-au reușit să decidă singuri pe cine să înscrie în lupta pentru Primăria Oravița și asta pentru că numele fostului edil, Ionel Goga, a tot fost vehiculat în jurul unei anchete penale legate de achizițiile publice din fostul mandat, iar președintele PNL Oravița, Ion Miloș, a fost declarat recent incompatibil de către Agenția Națională de Integritate.

Pentru a testa cine se bucură de cel mai mare capital de imagine în ochii cetățenilor, liberalii au comandat un sondaj. Orăvițenii au fost chestionați în perioada 15-18 februarie cu privire la opțiunile lor de vot, iar rezultatele par să confirme pronosticurile.

În urma rezultatelor sondajului de opinie, Ionel Goga a fost desemnat drept candidat pentru fotoliul de primar al Oraviței. „Rezultatele sunt foarte bune, dar nu sunt publice. Sondajul  era necesar pentru a vedea cum sunt poziționați și ceilalți candidați. Vreau să vă spun că suntem în cărți și, cu puțină muncă, Goga va recâștiga Primăria!”, a declarat președintele liberalilor din oraș, Ion Miloș, pentru Cărășanul. Surse bine informate susțin însă pentru Express de Banat că lucrurile sunt destul de clare la Oravița cu trei luni înainte de alegeri. Sondajul făcut de PNL îl dă pe Goga favorit doar în fața celorlalte variante luate în calcul de liberali. Într-o competiție cu candidatul PSD, actualul primar al orașului, Dumitru Ursu, Goga e cotat cu șanse minime. Sondajul PNL îl dă câștigător detașat pe actualul primar, în timp ce alți posibili candidați par să nici nu conteze, lupta urmând a se da în doi: Ursu – Goga!

Dumitru Ursu nu se consideră deja câștigător, în ciuda faptului că sondajele arată că ar trebui să fie lipsit de emoții. „Toți candidații au o șansă. PSD a câștigat tot din 2012 încoace și cred că și în 2016 lucrurile vor sta la fel. Eu sper doar să fie o campanie corectă, fiecare candidat să-și expună proiectele și ideile și să nu recurgă niciunul dintre noi la o campanie murdară. Eu am foarte multe proiecte în derulare și vreau neapărat să le finalizez cu bine, în folosul orașului și al cetățenilor. PSD a făcut multe lucruri bune, atât în Oravița, cât și la nivel național, și sunt convins că oamenii ne vor da încrederea lor și pentru următorii patru ani!”, a comentat social-democratul Dumitru Ursu.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/