Liberalii îl acuză pe Alin Nica de dezinformare și presiune pentru racolări

ioan gosa, primarul pnl al comunei dudestii noi
untitled design set 970x90 px

Mărul discordiei îl reprezintă candidatul pentru Primăria Dudeștii Noi. Anunțat inițial candidat al PNL pentru alegerile din 9 iunie, Ioan Goșa a schimbat tabăra și va candida sub sigla Alianței Dreapta Unită.

„Liberalii adevărați din Dudeștii Noi sunt alături de mine în Alianța Dreapta Unită”, a anunțat Alin Nica pe rețelele sociale, înainte de Paște. „Organizația PNL Dudeștii Noi a fost dizolvată de cei de la județ în semn de răzbunare pentru susținerea pe care liberalii dudeșteni mi-au acordat-o. Lista PNL pentru consiliul local este practic o a doua listă a PSD”, a mai spus Nica.

Liberalii infirmă informația și îl acuză pe Alin Nica de minciună și dezinformare.

„În cadrul statutar al activităților organizației județene PNL nu s-a luat decizia dizolvării conducerii locale PNL Dudeștii Noi, iar alegațiile lansate public de candidatul Alin Nica sunt minciuni, un nou episod din seria dezinformărilor semnate de acesta în preambulul campaniei electorale. Pentru candidatura la funcția de primar al comunei Dudeștii Noi, PNL Timiș îl confirmase pe domnul Ioan Goșa, cel care acum se vede nevoit să cedeze presiunilor create în organizația locală PNL Timiș de fostul liberal Alin Nica și să migreze chiar înainte de începerea campaniei electorale spre așa-zisa Dreaptă Unită”, a transmis PNL Timiș printr-un comunicat de presă.

Cu privire la afirmația legată de lista de candidați pentru CL, liberalii spun că reprezintă „o diversiune de factură iliberală și anti-democratică, un fals lansat public, o reacție deplorabilă și nedemnă de un personaj care încă se află într-o funcție publică vizibilă la nivel județean.”

Alin Nica a fost primar la Dudeștii Noi timp de 16 ani; Ioan Goșa a fost viceprimar la acea vreme. Goșa a obținut primul mandat de primar, sub sigla PNL, în 2020, când Nica a câștigat președinția CJ Timiș.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/