„Liberalii din Reșița nu sunt politicieni!”

Adrian Dacica, viceprimarul municipiului reședință de județ, a confirmat pentru Express de Banat restructurările care se fac în Primărie.

Liberalul spune că noua organigramă, votată recent în Consiliul Local, presupune anumite restructurări. „Împreună cu noul primar am hotărât să rămână cei mai profesioniști oameni. Domnul primar vrea o echipă performantă, profesionistă, de oameni capabili, care se implică. În primărie, aparatul era supradimensionat. Putem vorbi statistic. Pe vremea domnului primar Mircea Popa erau 110.000 de locuitori, iar Primăria avea în jur de 400 de angajați. Astăzi, Reșița are în jur de 70-75.000 de locuitori și avem aproximativ 900 de angajați. Deci s-a dublat numărul celor care lucrează în Primărie, iar noi am scăzut cu 40.000 ca populație. Suntem al doilea oraș ca depopulare după Brașov, ne confruntăm cu o criză gravă”, a explicat Dacica.

1000x200 dacus 02

Acesta a vorbit și despre strategia actualei echipe din Primărie și a Grupului PNL din Consiliul Local, în care nu s-ar regăsi politicieni adevărați, ci mai degrabă specialiști în diverse domenii: „Nelu Popa a adus lângă el niște oameni care au performat în domeniul lor de activitate, în special tineri care nu au fost politicieni și care nu au făcut politică. Îl avem pe Hadrian Popescu, care este lider de grup, un băiat care din punct de vedere juridic este foarte bine pregătit, pe Mădălina Chiosa, Bogdan Matichescu, Sandu Borza, Dănuț Florea, Luci Peia și doctorul Sinculeț, o echipă care a ajuns să conducă administrația locală după atâția ani de PSD în care nu s-a făcut absolut nimic. Nu credeți că lumea s-a săturat de promisiuni?! De aceea am ajuns aici, noi nu suntem politicieni, epitetul acesta de politician mie îmi displace, eu nu mă consider politician, mă consider un om care a venit alături de această echipă pentru a aduce o stare de bine, o stare de confort orașului nostru”.

publicitate si promovare online banner maxagro