Liberalii din Moldova Nouă au rămas cu binele comunității

Ruptura dintre edilul Adrian Torma și fosta sa echipă (PNL) nu pare să aibă efecte negative atât timp cât, în cadrul ședințelor Consiliului Local de la malul Dunării, primează binele comunității. Aproximativ același discurs, referitor la primordialitatea binelui cetățenilor, îl avea și primarul Torma în perioada sa liberală.

Din momentul în care fostul edil al liberalilor de la Moldova Nouă, Adrian Torma, a hotărât să părăsească statutul de independent pentru a trece în sânul familiei social-democrate (acesta subliniind, de nenumărate ori, că pasul făcut are la bază lipsa sprijinului oferit din partea fostei echipe), PNL a hotărât, la rându-i, să-ntoarcă foaia, orice propunere venită din partea edilului-șef care nu are legătură cu binele orașului fiind exclusă din discuție.

Cu privire la susținerea proiectelor de hotărâre care alcătuiesc ordinea de zi a unei ședințe de Consiliu Local, în special proiecte inițiate de primarul Torma, Ghiță Sporea, președintele interimar al Organizației PNL Moldova Nouă, a detaliat: „Întotdeauna, înainte de ședințele de Consiliu Local, mă întâlnesc cu membrii PNL din Consiliul Local Moldova Nouă pentru a analiza care din proiecte merită votate și care nu. Astfel, toate proiectele care sunt în folosul comunității vor fi sprijinite de PNL. Ceea ce considerăm că nu e în interesul cetățeanului, nu votăm!”.

Mai mult decât atât, consilierul județean a punctat clar că orice abatere a echipei sale de la cele stabilite va avea consecințe: „Asupra celor care nu se vor conforma criteriului de a vota doar proiectele ce țin de interesul cetățeanului vor exista repercusiuni, repercusiuni care există nu doar la PNL, ci și în alte partide”, a concluzionat liderul liberalilor de la Moldova Nouă pentru expressdebanat.ro.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/