Liberalii cedează în Caraș-Severin! „A ieșit exact cum a vrut PSD!”

dunca romeo pnl caras severin
banner publicitar

Bacul de trecere a Dunării de la Moldova Nouă e încă o dovadă a faptului că liberalii au pierdut puterea în Caraș-Severin și că sunt la mâna social-democraților, cu care sunt în alianță la nivel național, dar cu care se răfuiesc în județ!

Romeo Dunca n-a reușit să-și impună strategia privind operarea Baziaș 4, în schimb a fost nevoit să accepte întrutotul varianta propusă de pesedistul Ioan Crina și să cedeze opoziției controlul total al bacului. „Am închis subiectul cu bacul de la Moldova Nouă, care va fi operat de firma Caraș Serv ce urmează a fi constituită. A ieșit exact cum a vrut PSD! Adică exact pe tiparul defunctei SC Eoliana SRL  ca domeniu de activitate. Au scos posibilitatea acestei viitoare societăți de a toaleta marginile drumurilor județene sau efectuarea de servicii de deszăpezire lăsând varianta de a se lucra cu aceasta firmă nou constituită până se vor termina banii alocați de județ. Migrarea celor 3 consilieri, Bașag, Miloș și Ene, care prin trădarea electoratului PNL au și înșelat dorința acestora, ne-a adus în situația de azi. Anume că dl Crina și-a impus punctul de vedere și PSD a  preluat gestionarea bacului exact după modelul dorit. Le doresc din suflet să rezolve pe viitor activitatea bacului și să îl facă chiar profitabil. Deși nu prea cred!”, a comentat președintele Consiliului Județean Caraș-Severin.

Situația bacului de la Moldova Nouă putea fi chiar mai dramatică. În sensul că administrația județeană a riscat să restituie Uniunii Europene milioane de euro. Noroc cu Gheorghe Filipescu, directorul Aquacaraș, care a aruncat colacul de salvare la momentul oportun. „Mulțumesc societății comerciale Aquacaraș care, prin efortul susținut, prin profesionalism și implicarea financiară, a făcut cele 10.000 de treceri de pasageri care ne-au salvat de la restituirea banilor europeni. Au pus la punct bacul, l-au operat și îngrijit și îl vor preda în data de 15 august reprezentanților PSD care vor face treaba mai bine și mai profitabil. Cel puțin la asta rămâne să sperăm!”, a conchis Romeo Dunca.