Liberalii au descoperit falimentul guvernării PSD din Consiliul Județean Caraș-Severin!

Unii dintre liderii PNL din Caraș-Severin s-au întâlnit pentru a analiza situația politică din județ, dar și de la nivel central și au făcut planul de acțiune pentru alegerile europarlamentare și prezidențiale de anul viitor!

După întâlnirile conducerii Filialei PNL Caraș-Severin cu aleșii locali și județeni din zonele Moldova Nouă, Bocșa, Oțelu-Roșu, Băile Herculane, Caransebeș și Oravița, vineri s-a desfășurat întâlnirea săptămânală cu primarii, viceprimarii și consilierii locali din Anina și Valea Almăjului, informează PNL Caraș-Severin. Liberalii au analizat  stadiile de pregătire pentru alegerile europarlamentare și prezidențiale, dar ar fi dezbătut și problemele din organizațiile locale, care ies tot mai des la iveală.

În cadrul acestei întâlniri, liberalii au „constatat falimentul evident al guvernării PSD de la nivel central și din Consiliul Județean, recunoscut acum public și de unii lideri ai coalițiilor care conduc România și Județul Caraș-Severin”. Un faliment pe care, în plen, liberalii îl văd prea puțin spre deloc!