Liberalii au achitat prețul trădării primarilor din Oravița, Luncavița și Obreja! Se lasă cu plângeri penale!

Parlamentarul PSD, Ion Mocioalcă, îi acuză pe liderii PNL din Caraș-Severin, Marcel Vela și Romeo Dunca, de faptul că au împărțit Caraș-Severinul în funcție de interesele lor politice și că nu au ținut cont de nevoile primăriilor și cetățenilor, așa cum au promis și jurat!

Guvernul României a aprobat în ședința de joi alocarea a peste 876 de milioane mai multor unități administrative din țară, bani proveniți din Fondul de rezervă și pentru finanțarea cheltuielilor de funcționare până la sfârșitul acestui an, precum și pentru finanțarea cheltuielilor necesare asigurării activității de asistență socială și de protecție a copilului, pentru luna noiembrie. În Caraș-Severin ajung aproximativ 25 de milioane de lei. Grosul merge în conturile Consiliului Județean, aproape 5 milioane, iar restul de 20 a fost repartizat către 30 de primării. Toate cele conduse de PNL! Primarii PSD, spre exemplu, n-au avut același lipici la bani. În realitate însă, cetățenii sunt cei pedepsiți pentru că au ales primari ai altei formațiuni politice decât cea aflată la guvernare.

„Am observat și eu cum liberalii, cum Marcel Vela și găselnița lui Nelu Popa pentru Caraș-Severin, Romeo Dunca, au achitat ieri prețul trădării, mai mari sau mai mici, a unor primari PSD. Și-au achitat datoriile fata de primarii de Oravița, Obreja sau Luncavița. Am observat și faptul că orașul ministrului Marcel Vela lipsește de pe listă, ceea ce mă face să cred că e tot o notă de plată, achitată de această dată de caransebeșeni pentru opțiunea lor de vot la alegerile locale și parlamentare. Dar ce vină au oamenii?! Categoric se va lăsa cu plângeri penale față de miniștrii care au avizat acest act normativ”, a comentat Ion Mocioalcă.