Liber la pedalat la Constantin Daicoviciu!

city bicycle riding on bike path

Primarul Daniel Boambeș urmează să semneze la București contractul cu Ministerul Dezvoltării pentru un proiect de aproape 2,2 milioane de lei. Banii sunt alocați prin Programul Național de Redresare și Reziliență.

Patru kilometri de piste pentru bicicletă urmează să fie amenajați în comuna Constantin Daicoviciu, grație unui proiect european câștigat de administrația locală pe PNRR – Componenta Fondul local. Lățimea maximă a pistelor va fi de doi metri și, potrivit primarului Daniel Boambeș, vor exista două trasee. De-a lungul acestora, se vor amplasa și două stații de încărcare pentru vehicule electrice.

gif card de energie dacus 1000x100 timisoara capitala 2023

„Printr-o adresă primită de la Ministerul Dezvoltării zilele trecute, am fost informați că vom fi chemați să semnăm contractul pentru proiectul «Asigurarea infrastructurii pentru transportul verde – piste pentru biciclete (și alte vehicule ușoare)», prin care vor fi amenajați 4 kilometri de piste pentru biciclete și achiziționate două stații de încărcare pentru vehicule electrice. Cei 4 kilometri vor fi lotizați pe două tronsoane. Unul în localitatea Căvăran, care pleacă de la complexul de agrement și ajunge până la pensiunea Căvărănțana, iar cel de-al doilea leagă Centrul turistic Zăgujeni de căminul cultural Prisaca.”, a spus primarul comunei Constantin Daicoviciu.

publicitate si promovare online banner maxagro