Liber este nemulțumit de stadiul lucrărilor din 3 orașe. Vezi ce a declarat acesta!

explo 1000x200

În toate orașele județului se derulează în prezent ample lucrări la rețeaua de alimentare cu apă și canalizare, însă ritmul acestora nu este peste tot la fel.

Directorul operatorului județean de apă-canal, Anatoli Liber, a declarat la cea mai recentă conferință de presă pe care a susținut-o că stadiul lucrărilor este mai lent în unele localități. Momentan, situația nu este alarmantă, dar șeful Aquacaraș susține că firmele ar putea accelera puțin ritmul derulării investiției.

„La Oravița, Bocșa și Anina ritmul este mai lent decât l-am anticipat. Nu peste tot în orașele din Caraș-Severin lucrările decurg așa cum ne-am dori, dar depinde de constructor de la caz la caz. Evident, noi ne-am dori să lucreze mai eficient și mai repede, a concluzionat Liber în urma deplasărilor în teritoriu.

Proiectul derulat în prezent în Caraș-Severin este finanțat prin POS Mediu, iar valoarea totală este de circa 108 milioane de euro, fără TVA, și prevede modernizări ale stațiilor de tratare a apei, modernizări și construcții de stații de epurare, reabilitări și extinderi de rețele de apă și canalizare. Ampla finanțare a fost atrasă prin Consiliul Județean, care este acționar majoritar al operatorului de apă-canal.

banner 970 x 250