Lenjerie nouă pentru pacienţii Spitalului Orăşenesc de la malul Dunării

Povestea cearceafurilor pătate, rupte sau în stare avansată de degradare va rămâne istorie în cadrul Spitalului Orășenesc Moldova Nouă. În curând, pacienții internați se vor putea bucura de lenjerie nouă-nouță, reprezentanții instituției medicale făcând toate demersurile în acest sens.

Dacă, pe tot parcursul acestui an, conducerea spitalului s-a ocupat pentru a pune la punct situația specialiștilor care să se îngrijească de cei aflați în impas, nenumărați medici timișoreni ocupând posturile vacante scoase la concurs de către unitatea spitalicească, acum a venit momentul ca managerul Sebastian Pătroi să-și îndrepte atenția spre îmbunătățirea condițiilor spitalicești în instituția pe care o reprezintă.

„Ne dorim să oferim pacienților noștri condiții cât mai bune. În acest sens, am luat în calcul achiziționarea de lenjerie nouă pentru tot spitalul. Totodată, vom completa numărul de saltele unde este cazul, iar tot ceea ce este deteriorat va fi înlocuit.”, a punctat managerul spitalului de la Moldova Nouă pentru expressdebanat.ro.

În plus, unitatea medicală de la malul Dunării are pregătită și o listă cu aparatura necesară (pe baza referatului întocmit de fiecare medic), listă care va fi înaintată Ministerului Sănătății spre aprobare, astfel încât fiecare specialist să beneficieze de tot ceea ce are nevoie în cadrul actului medical.