„Leii” din Banat vor termina sezonul la Timișoara. Înfrângere la Pitești, în ultima deplasare

Baschetbaliștii de la SCM Timișoara puteau termina sezonul luni seara, dar au pierdut la scorul de 95-69 la Pitești al doilea meci din seria pentru stabilirea locului 5. Bănățenii au început slab meciul și asta i-a costat, astfel că vor avea de jucat încă un meci, dar pe teren propriu.

Chiar înainte de primul sfert de joc, Piteștiul a avut deja un avantaj de 14-1, ceea ce a îngreunat major misiunea timișorenilor, care nu i-au avut pe accidentații Coconea sau Vukosavljevic. Primul sfert s-a terminat la scorul de 33-17, iar la pauză, diferența a ajuns la 52-38. După trei sferturi, situația tot nu s-a schimbat, cu un scor de 76-55, iar ultimul sfert nu a făcut decât ca diferența să crească. Cel mai bun marcator al alb-violeților a fost Brown, cu 16 puncte, urmat de Baciu și Pesakovic, fiecare cu câte 12 puncte, Komatina, cu 10, Randolph, cu 8, Stojadinovic, cu 7, Diculescu și Mocrițchi, câte 2.

1000x100 casa brutarului

Pentru BCM U FC Argeș, Sturanovic a fost cel mai bun marcator, cu 22 de puncte. Ultimul meci al sezonului va fi joi, de la ora 19.00. Câștigătoarea va termina pe locul 5, iar învinsa, pe locul 6.