Femei antreprenor și speakeri cu experiență, reuniți la Timișoara, sub cupola Elite Business Club

explo 1000x200

Elite Business Women, clubul dedicat celor pasionați de antreprenoriat, dornici să împărtășească din experiențele lor de business, a avut loc la Timișoara. Organizat de cea mai mare comunitate antreprenorială pentru femei din România, întâlnirea a reunit speakeri cu experiență, lideri în domeniu cu tineri antreprenori aflați la început de drum.

Cum să îți dezvolți afacerea? Cum să îți crești valoarea pe piață și să te diferențiezi de ceilalți prin marketing? Au fost câteva dintre temele de actualitate, abordate de speakeri precum: Ciprian Faron – antreprenor, Bianca Tudor – fondator Elite Business Women și Simona Buț – owner Outline Marketing. Participanții au avut ocazia de a interacționa cu oameni din același domeniu de activitate, de a dezbate idei de business și realiza networking de calitate.

Elite Business Women este cea mai mare companie de educație antreprenorială pentru femei din România, aflată în top 3 comunități de business. O comunitate dedicată femeilor îndeosebi, se bucură de un real suport și din partea domnilor.

„Visul meu este să întâlnesc femei independente financiar. Atunci când o femeie e independentă financiar investește în comunitate, educația familiei, în sănătate și în activități de responsabilitate socială. 51% din ONG-urile din România sunt înființate de femei. Hai să dăm putere financiară femeii pentru că se întoarce în societate”.

tmc 640

Motorul unei astfel de afaceri de succes funcționează după câteva reguli de bază.

„Pasiunea este cheia în tot ceea ce faci. Pe lângă asta, trebuie să ai foarte multă disciplină, consecvență, perseverență, o comunitatea de business, mentori și desigur sănătate. Acest vehicul, care este organismul tău, nu poate să te ducă nici măcar până la bariera de la parcare. Dacă vrei orice lucru, mai întâi ai grijă de tine”, a spus Bianca Tudor.

Elite Business Club a fost realizat în parteneriat cu Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și s-a adresat antreprenorilor, manageri și reprezentanți ai întreprinderilor mici și mijlocii, freelanceri, consultanți, consilieri, coach autori, speakerilor și specialiștilor în afaceri.