Legitimațiile de serviciu ale consilierilor județeni, din nou cu erori: „Stema țării e total greșită”

Unul dintre consilierii județeni de Timiș a semnalat în cel mai recent plen faptul că stema imprimată pe legitimațiile de serviciu este greșită. Executivul CJ Timiș a cerut colegilor din administrație să le refacă pe toate. 

Social-democratul Ioan Sorincău a fost cel care a semnalat faptul că legitimația de serviciu este greșită. A mai fost, de altfel, și în trecut.

„Aș vrea să mulțumesc pentru legitimațiile pe care le-am primit astăzi, dar privind cu atenție constat ca stema țării e total greșită. Lipsește coroana pe acvilă, capul de bour și acvila de dedesubt din câmpurile 3 și 4 trebuiau să fie negre. E total greșită, ori nu poți să fii ditamai instituția publică serioasă și să pui pe legitimație o stemă care nu are nici…”, a spus în plen Ioan Sorincău.

La rândul său, vicepreședintele CJ Timiș Alexandru Proteasa a apreciat semnalarea acestei greșeli.

1000x200 dacus 02

„Bună observație, domnule Sorincău. Pe documente avem stema care este în regulă, pe legitimație e stema… Probabil firma care a produs…”, a răspuns Proteasa.

„Am precizat și la precedentele legitimații că stema era greșită. A doua oară să persiști în greșeală e chiar prostie.”, a mai spus Sorincău.

Alexandru Proteasa le-a cerut colegilor să refacă toate legitimațiile, de această dată cu stema executată corect.

publicitate si promovare online banner maxagro